02/10/2009
Comença el 45 RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España


Dani Sordo-Marc Martí (Citroën). Rally RACC 2009 

Després de la cerimònia de sortida celebrada ahir en el Passeig Jaume I de Salou amb els 70 vehicles autoritzats a participar després de passar les verificacions, els participants afrontaran aquest matí la primera etapa, que consta d’una doble passada a les especials de La Mussara (20,48 km), Querol (21,26 km) i El Montmell (24,14 km), on el preval el temps sec i assolellat.

Avui serà un dia de visites VIP al Centre de Convencions de PortAventura, base del RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España, ja que a les 10:30 està prevista l’arribada de Jean Todt, un dels candidats a la presidència de la FIA, acompanyat de Carlos Garcia, actual president de la Reial Federació Espanyola d’Automobilisme i candidat a la vicepresidencia de la FIA. D’altra banda, a les 13:45 arribarà l’altre aspirant a la presidencia de la FIA, Ari Vatanen, que anirà acompanyat per Fernando Falcó y Fernández de Córdova, Marqués de Cubas, membre de la seva candidatura a presidir el Senat. Els dos candidats faran sengles rodes de premsa al final del dia.

D’altra banda, en el Service A previst per a les 12:38 hi haurà el ciclista espanyol de l’equip Astana i actual guanyador del Tour de França, Alberto Contador, que farà una visita a la prova espanyola del mundial de ral·lis, concretament a la zona d'assistència de l'equip Citroën Total.


Volver