01/10/2009
Els dos rivals del WRC, Sébastien Loeb i Mikko Hirvonen, arriben molt igualats al RallyRACC


Loeb-Hirvonen, el duel del RallyRACC 2009 

Sébastien Loeb i Mikko Hirvonen arriben a la penúltima cursa del mundial de ral•lis, el RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, molt igualats. Aquestes són les seves declaracions abans de la gran lluita que els aficionats podran veure a partir de demà.


Sébastien Loeb, guanyador de la prova catalana els quatre últims anys amb Citroën, comenta: “Realment no em queden moltes alternatives. Haig d’acabar la temporada amb un expedient impecable. Aquí a Catalunya, més que en cap altra cursa, disposaré de l’ajut de Dani Sordo i Marc Martí en la rereguarda. Només que Mikko Hirvonen quedi segon en les dues curses que queden ja en té prou per guanyar el títol. Jo faré tot el que pugui per complir la meva part de la feina. Després, ja veurem que passa”.


L’actual líder de la classificació, Mikko Hirvonen (BP Ford Abu Dhabi), afegeix: “Tot el món sap que Loeb és molt bo sobre asfalt. Crec que ja tindré prou feina intentant acabar segon. Vuit punts ajudarien molt amb vista a l’última prova, però no serà fàcil. Serà un gran repte, tot i que penso que el meu cotxe és prou ràpid com per quedar segon. No sento pressió; simplement és una situació molt emocionant. És una gran oportunitat per guanyar el títol, però toco molt de peus a terra”.


Demà, primer dia del RallyRACC, amb la primera especial, La Mussara, a les 8:46 hores.


Volver