30/09/2009
El golf serà una de les activitats prèvies al RallyRACC


Jari-Matti Latvala 

Dins de les activitats paral•leles del RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, que es realitzen amb motiu de l'estada dels participants al parc temàtic PortAventura i en el seu entorn, cal destacar que aquest any alguns dels pilots i copilots del mundial de ral.lis, tindran l'oportunitat de jugar al golf en el PortAventura Golf Club.

Entre els que han confirmat la seva assistència a aquest esdeveniment lúdic-esportiu hi ha  Jari-Matti Latvala (BP Ford Abu Dhabi), Petter Solberg (Petter Solberg MSN) o el seu germà Henning, que competeix sota l'estructura de l'Stobart VK M-Sport, tots ells acompanyats pels seus respectius copilots (Miikka Antilla, Phil Mills i Cato Menkerud). L'acte tindrà lloc dijous, 1 d'octubre, de 16.00 a 17.00 hores, encara que els mitjans de comunicació que hi vulguin assistir hauran de presentar-se a les 15.45 en l'entrada del Centre de Convencions de PortAventura, base del RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA.

Resum de la jornada
Qui: Pilots i copilots del mundial de ral.lis
Què: Competició de golf per parelles amb els participants del WRC
On: PortAventura Golf Club
Quan: Dijous, 1 d’octubre
Hora: 16.00 a 17.00
Convocatòria de prensa: 15.45 a l’entrada del Centre de Convencions de PortAventura

I en el RallyRACC…
D'altra banda i dins dels actes previstos per a la jornada de dijous, 1 d'octubre, en el RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, cal recordar que el Shakedown es durà a terme de 8.00 a 10.00 per als equips de prioritat 1 i 2, incorporant-se els de prioritat 3 a partir de les 10.00, finalitzant els dos grups a les 12.00. De 12.30 a 14.30 hores serà el torn de la resta d'equips.

Ja a la tarda tindrà lloc la sessió d'autògrafs de 19.00 a 19.30 per als pilots de prioritat 1 i alguns de prioritat 2, celebrant-se posteriorment la cerimònia de sortida, que s'iniciarà a les 20.00 hores, realitzant-se tots dos actes en el Passeig Jaume I de Salou (Tarragona). Els aficionats també tindran l'oportunitat de veure els Vehicles amb Història que sortiran a les 19.00 del parc tancat per realitzar un recorregut pels carrers de Salou, abans d'adreçar-se cap a la zona d'assistència, ubicada a PortAventura.

Més informació en www.rallyracc.com


Volver