27/09/2009
Jordi Martí, únic espanyol al J-WRC, debuta en el mundial


Jordi Martí 

El pilot català Jordi Martí rebrà el seu baptisme mundialista en el ja imminent RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España, ja que aquesta serà la primera ocasió en la qual el guanyador del Desafio Peugeot 2007 i del Producción Rally Racing 2008 tindrà l'oportunitat de mesurar-se davant dels millors pilots del món. I és que a més ho farà emmarcat al J-WRC, acceptant la deferència del RACC com a pilot convidat, en el què serà tot un repte que afronta amb moltes ganes. Després de la renúncia d'última hora de Dani Solà de prendre part en la prova, Jordi Martí, juntament amb Dani Sordo, seran els dos pilots espanyols en la posició de prioritaris FIA.

Quines són les teves perspectives per a aquest ral·li?
És una prova en la qual hem posat molta il·lusió per competir a casa, així que l'objectiu serà anar a poc a poc a mesura que avancin les etapes per intentar estar el més amunt possible al  J-WRC, per la qual cosa el primer dia caldrà sortir a l'expectativa.

Et pesa la responsabilitat?
En part sí i en part no. Tinc poca experiència amb el Renault Clio R3 de Darné Sport que utilitzaré, ja que no he realitzat cap test, encara que sí vaig competir en una prova del regional català a principi de temporada. En aquest cas reconec que m'agradaria acudir al RallyRACC més preparat, però intentaré aprofitar el shakedown per anar prenent contacte amb el cotxe.

A més, aquest any tampoc no estàs fent massa proves...
La veritat és que no, perquè he tingut molt mala sort al Campionat d'Espanya sobre terra amb el Mitsubishi, amb tres abandonaments en quatre ral.lis, motiu pel qual hem decidit canviar el nostre programa. Així, el pressupost destinat a les últimes proves del nacional de terra l'utilitzarem al RallyRACC. Cal pensar que l'any passat vaig fer 14 ral.lis i aquest any no arribem ni a la meitat.

Què suposa per a tu mesurar-te amb els pilots del J-WRC?
Una gran oportunitat perquè ens donarà una visió del nivell en el que em trobo. Sé que en asfalt puc anar ràpid, però desconec les prestacions que oferirà l’R3 davant els S1600.


Volver