24/09/2009
Activitats a Port Aventura i a Salou


Furius Baco, PortAventura 

La Costa Daurada i en especial la localitat de Salou i el parc temàtic PortAventura viuen amb intensitat el RallyRACC com amfitrions que són de la cursa espanyola del mundial de ral.lis. A la zona d’assistència de PortAventura tindrà lloc diàriament l’esdeveniment “Coneix l’equip”, on els tres primers pilots que ocupin la classificació al final del primer i segon dia assistiran, tot just acabada la jornada, a la sessió especial per als mitjans de comunicació i espectadors que tindrà lloc a “l’escenari ISC”. D’igual manera, aquests pilots estaran disponibles posteriorment per al públic en una sessió de signatures de 15 minuts.

Un altre esdeveniment que se celebrarà de forma paral·lela en una gran carpa situada al Passeig Marítim de Salou, serà la dissetena edició del Ral·li Slot Ninco Catalunya-COSTA DAURADA, que atraurà a autèntics especialistes de tota Espanya i alguns forans.

Així mateix, abans de la sortida de dijous a les 19 hores, els pilots oficials romandran 30 minuts signant autògrafs al mateix Passeig Marítim de Salou.

El RallyRACC té signat un conveni de col·laboració per a aquesta 45 edició del RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España, amb la Diputació de Tarragona, la Cambra de Comerç de Tarragona, l’Ajuntament de Salou, el Patronat de Turisme de la Costa Daurada i PortAventura.

El RACC, pioner en propostes de millora del WRC
Amb aquesta mesura, el RACC estén la seva contínua formulació de propostes que tenen com a principal objectiu la millora de l’especialitat, al mateix temps que la reducció de costos. Altres propostes, acceptades en el seu moment per la Comissió WRC, van ser la simplificació dels Carnets de Ruta dels participants, obtenint suport dels sistemes de control informatitzats de que es disposa; el denominat tauler d’anuncis virtual a través de www.rallyracc.com, servei que complementa la funció del clàssic tauler d’anuncis físic; o el sistema de cronometratge que va ser l’embrió del que facilita l’ISC a totes les proves del WRC i que el RACC segueix mantenint en la seva prova del mundial.

Nova Oficina de Cursa i Sala de Premsa
El nou “PortAventura Convention Centre”, que s’estrenarà amb motiu del RallyRACC, és una moderna instal·lació que ofereix una excel·lent alternativa per al negoci corporatiu i que contribuirà a que PortAventura es consolidi com un destí de referència a nivell europeu per a la celebració de reunions, convencions i esdeveniments de tot tipus. Amb més de 6.000 m2 dividit en dues plantes, en una part d’aquest centre s’ubicarà l’Oficina de Cursa i la Sala de Premsa. A la primera planta, una sala multifuncional albergarà la Sala de Premsa, mentre que a la mateixa planta es trobarà instal·lat el headquarters. El RallyRACC, perfectament allotjat a PortAventura, és una excel·lent plataforma promocional per al parc temàtic i econòmic per a tota la zona de la Costa Daurada.

Seat, Cotxe Oficial del RallyRACC
Des que el 1991 el RallyRACC entrés a formar part del Campionat del Món, la marca espanyola SEAT cedeix la flota de vehicles que integren la caravana de seguretat i ofereix servei de mobilitat a l’organització. A més, SEAT, Cotxe Oficial del RallyRACC, aporta els cotxes “zero” que evolucionen en els trams minuts abans que els participants i avisen de l’imminent pas d’aquests. Les tripulacions d’aquests cotxes “zero” seran Joan Vinyes-Jordi Mercader (SEAT Ibiza Cupra Bocanegra “0”), Daniel Balasch-Manel Casanova (SEAT León Cupra “00”) i David Colldecarrera-Jordi Parro (SEAT Exeo “000”). La gamma SEAT estarà representada al complet en la flota del Rally de España, des dels Ibiza com als Alhambra.

Ona FM-Cadena SER, emissora Oficial
Cadena SER i ONA FM seran les ràdios oficials del 45 RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España. Ràdio ONA és una emissora dedicada al món de l’esport i l’oci que oferirà informació durant tot el transcurs de la prova a través de dos emissores FM: ONA Tarragona (97.1) i ONA Penedès (104.0), aquesta última emetent quan es disputin les especials El Querol i El Montmell.

Cadena SER emetrà a través de les seves emissores Ràdio Reus (1026 OM), SER-Tarragona (97.7 FM) i Ràdio Móra d’Ebre (87.6 FM), mentre que a nivell autonòmic i estatal portarà a terme també una àmplia cobertura de la cursa. Per altra banda, el setmanal especialitzat del Grup Zeta, Auto Hebdo Sport, editarà el programa oficial que es posarà a la venda als quioscs, encartat al número setmanal d’aquesta revista.

Mestres, nou cava Oficial
Caves Mestres és el nou cava oficial del RallyRACC i estarà present a les celebracions que es desenvolupin al podi de Salou, així com en diferents activitats que l’organització de la prova dugui a terme, com a presentacions, actes de relacions públiques, etc. Mestres és un dels cellers amb més gran tradició del Penedès i propietària de dues vinyes, on cultiva les varietats de raïm tradicional de la zona Cava: Macabeo, Xarel·lo i Parellada. Cal remuntar-se fins al 1312 per trobar els orígens de la família Mestres; actualment té la seva seu en un edifici històric situat al centre de Sant Sadurní d’Anoia, al mateix cor de la capital del cava.


Volver