SS-6 – Pratdip – 26,480 kms.

Descripció General:
Un altre tram clàssic del Catalunya-Costa Daurada que enguany, com en el 2006, es disputa en els dos sentits. En el sentit que ens ocupa la sortida es situa a La Torre de Fontaubella i l’arribada al Coll de Fatxes. El tram té tres parts ben diferents: des de La Torre de Fontaubella fins a Colldejou coronant Coll Roig sobre un asfalt nou i llis. Després d’uns 10 kms. el tram canvia completament de ritme i d’escenari. Una pista de 7 kms. que combina un asfalt trencat i molt irregular amb zones pavimentades amb ciment condueix fins a Pratdip. Llavors, sobre la T-311 amb bon pis, es puja cap al Coll de Fatxes en una zona molt tècnica i amb constants canvis de ritme.

Zones de Públic ZP-1
La ZP-1 és una zona de públic de difícil accés. Es troba a la sortida de població de La Torre de Fontaubella. El tram comença amb unes corbes llargues de bona visibilitat.

 

 


Accés: Agafar la TV-3223 que ve de la N-420, la carretera que uneix Reus i Falset. al PK 849 trobarem la cruïlla cap a Pradell de la Teixeta. El pas estret per dita població provocarà que l’accés de vehicles es tanqui a mitjanit.

Atenció!! L’accés que faran servir els participants, per la TV-3001 que ve de Marçà estarà tallat als espectadors. L’accés per Pradell de la Teixeta es tancarà a les 0h00.
 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat


Zones de Públic ZP-2
L’interès de la ZP-2 es troba en la mateixa cruïlla de la T-322 amb la pista que condueix a Pratdip. També és factible accedir als darrers revolts de la baixada que prové de Colldejou.


 

Accés: Des de Montroig del Camp es pren la T-322 i a uns 7 kms. en direcció a Colldejou trobarem la cruïlla d’aquesta zona de públic. Fàcil accés des de la AP-7 per les sortides 37 ó 38.

Serveis:
- Pàrking limitat a la carretera T-322
- Zona d’acampada al nucli de Colldejou. Accedir abans de les 0h00.
 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat


Zones de Públic ZP-3

La ZP-3 és una àmplia zona de públic entorn a Pratdip. El seu principal interès és la cruïlla amb la T-310 i, abans, la part final de la pista pavimentada i de ferm irregular. En ser una àmplia zona de públic hi ha espai amb bona visibilitat i ubicació apart de la mateixa cruïlla.



Accés: Per a arribar s’ha de pujar per la T-310 uns 5,5 km en direcció a Pratdip. Aquest accés està a tan sols 6 kms. de la AP-7, prenent la sortida 38 – Hospitalet de l’Infant.

Serveis:
- Pàrking limitat a la carretera T-310
- Zona d’acampada al nucli de Pratdip.
 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat


Zones de Públic ZP-4

La ZP-4 és una zona d’acampada sense accés situada al paratge de Santa Marina, un lloc perfecte per a veure el tram i gaudir de la seva zona d’esbarjo. El tram discorre per davant de l’ermita en una zona ràpida i amb varis revolts amb bona visibilitat


Accés: NO HI HA ACCESSOS. S’ha d’accedir abans de les 0h00 pel tram.

Serveis: Zona d’Acampada
 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat


Zones de Públic ZP-5

La ZP-5 és una petita zona de públic a l’arribada de Coll de Fatxes. És una zona sense gaire bona visibilitat i per això no és la millor zona de públic d’aquest tram.

 

Accés: S’ha d’accedir des de la C-44 que uneix l’Hospitalet de l’Infant i Tivissa, i s’ha d’aparcar a la mateixa C-44. L’arribada es troba a uns 2 kms. del Coll de Fatxes.

Serveis: Pàrking molt limitat sobre la C-44 a uns 2 kms. del tram.
 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat