SS-2 / SS-4 – El Montmell – 24,140 kms.

Descripció General:
El tram de El Montmell uneix dues especials de fa anys, el primer sector de Can Ferrer i el de la zona de Les Ventoses. El primer sector comença a Vila-rodona i com a novetat, aquest any hi haurà una ‘chicane’ abans d’entrar al nucli de Can Ferrer. El tram pren molta velocitat entorn d’aquesta població per arribar després a una zona més sinuosa fins a arribar a la zona d’Aiguaviva i la cruïlla de Pla de Manlleu. Llavors el tram pren la TP-2441, molt mes ampla i sobre un asfalt nou culmina amb un descens vertiginós i virat fins a l’arribada.

Zones de Públic ZP-1
La ZP-1 es troba a 2 kms de Vila-rodona, a la sortida de l’especial. Es tracta d’una zona de gran visibilitat amb corbes llargues enllaçades per zones ràpides. Perfecta ubicació gràcies a una grada natural.

 



Accés: Dirigir-se a Vila-rodona des de la sortida 11 de la AP-2. La sortida es troba a uns 2 kms del nucli urbà.

Serveis:
- Pàrking a la població.
 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat


Zones de Públic ZP-2
La ZP-2 és la cruïlla que condueix a Can Ferrer. És una zona molt ràpida i per aquest any l’organització ha previst la instal•lació d’una ‘chicane’. El pas per Can Ferrer és interessant però no ofereix grans possibilitats d’ubicació de públic.


 


Accés: Des de la sortida 11 de la AP-2, prendre la C-51, en direcció a Rodonyà i en el PK 19,7 la carretera TV-2444 condueix fins el tram.

Serveis: Petit pàrking limitat. Aparcament a la carretera d’accés que és força estreta.
 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat


Zones de Públic ZP-3

La ZP-3 és l’àmplia zona d’Aiguaviva. En aquest punt el tram canvia de pis i tota la zona és força ràpida, amb una espectacular frenada en la cruïlla amb la TP-2442.


 


Accés1: L’accés sud és una pista asfaltada provinent de la Juncosa del Montmell. En aquesta població s’hi arriba per la TV-2401 ja sigui des de la C-51 passat Rodonyà o des de la Bisbal del Penedès.

Accés2: L’accés nord és la T-244 pel Pla de Manlleu. Aquesta carretera només es pot agafar des de Torrelles de Foix i Pontons utilitzant el mateix itinerari que condueix al tram de Querol.

Serveis: L’aparcament en ambdós accessos es limita a les carreteres que condueixen al tram.
 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat


Zones de Públic ZP-4

La ZP-4 es troba just a l’arribada de l’especial. És una zona sense gaire espai ni visibilitat però molt propera a Sant Jaume dels Domenys on hi ha facilitats de pàrking.

 

Accés: La població de Sant Jaume dels Domenys està molt propera a la sortida 12 de La Bisbal del Penedés. Des de la sortida, dirigir-se a la Sant Jaume dels Domenys per la T-240 i la B-212.

Serveis: Pàrking d’espectadores a Sant Jaume dels Domenys.
 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat