SS-16 / SS-18 – Colldejou – 26,510 kms.

Descripció General:
Com el tram de Pratdip que es disputa a la primera jornada, el tram té tres parts ben diferenciades: des de Coll de Fatxes fins a Pratdip es bàsicament un descens sobre un asfalt nou i llis. Després d’uns 9 kms. el tram canvia completament de ritme i d’escenari. Una pista de 7 kms. que combina un asfalt trencat i molt irregular amb zones pavimentades amb ciment condueix fins a T-322 on es produeix un nou canvi de pis. En la part final, es passa pel nucli de Colldejou per a ascendir fins a el Coll Roig i iniciar un descens més virat fins a la Torre de Fontaubella.

Zones de Públic ZP-1
La ZP-1 és una petita zona de públic a la sortida de Coll de Fatxes. És una zona sense molt bona visibilitat i per això no és la millor zona de públic d’aquest tram.


Accés: s’ha d’accedir des de la C-44 que uneix l’Hospitalet de l’Infant i Tivissa, i s’ha d’aparcar a la mateixa C-44. La sortida és a uns 2 kms. del Coll de Fatxes.

Serveis: Pàrking molt limitat sobre la C-44 a uns 2 kms. del tram
 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat


Zones de Públic ZP-2
• La ZP-2 és una zona de acampada sense accés en el paratge de Santa Marina, un lloc perfecte per a veure el tram i gaudir de la seva zona d’esbarjo. El tram discorre per davant de l’ermita en una zona ràpida i amb diversos revolts amb bona visibilitat


Accés: NO HI HA ACCÉSS. S’ha d’accedir abans de les 0h00 pel tram.

Serveis: Zona de Acampada
 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat


Zones de Públic ZP-3
La ZP-3 és una àmplia zona de públic entorn a Pratdip. El seu principal interès és la cruïlla de la T-310 amb la pista pavimentada a la que entra el tram i, després la part inicial d’aquesta pista amb ferm irregular. En ser una àmplia zona de públic hi ha espais amb bona visibilitat i ubicació apart de la mateixa cruïlla.Accés: per a arribar s’ha de pujar per la T-310 uns 5,5 km en direcció a Pratdip. aquest accés és a només 6 kms. de la AP-7, prenent la sortida 38 – Hospitalet de l’Infant.

Serveis:
- Pàrking limitat a la carretera T-310
- Zona d’acampada a el nucli de Pratdip.
 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat


Zones de Públic ZP-4
L’interès de la ZP-4 es troba en la mateixa cruïlla de la pista que ve de Pratdip amb la T-322. També és factible accedir als primers revolts de l’ascens cap a Colldejou.


 

Accés: Des de Montroig del Camp s’agafa la T-322 i a uns 7 kms. en direcció a Colldejou trobarem la cruïlla d’aquesta zona de públic. Fàcil accés des de la AP-7 per las sortides 37 ó 38.

Serveis:
- Pàrking limitat a la carretera T-322
- Zona d’acampada al nucli de Colldejou. Accedir abans de les 0h00.
 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat


Zones de Públic ZP-5
• La ZP-5 és una zona de públic de difícil accés per al públic. Es troba a la sortida de la població de La Torre de Fontaubella. El tram comença amb un parell de corbes llargues de bona visibilitat.


 

Accés: Prendre la TV-3223 que ve de la N-420, la carretera que uneix Reus i Falset. En el PK 849 trobarem la cruïlla cap a Pradell de la Teixeta. El pas estret per dita població provocarà que aquest accés es tanqui a mitjanit.

Serveis: Pàrking molt limitat a la zona de l’Estació, a poc més de 1 km. de la població. Accedir abans de las 0h00.

Atenció!! L’accés que utilitzaran els participants, per la TV-3001 que vé de Marçà estarà tallat als espectadors. L’accés per Pradell de la Teixeta es tancarà a les 0h00.
 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat