SS-10 / SS-14 – La Serra d’Almòs – 4,110 kms.

Descripció General:
Un altre tram que s’estrena el 2007 encara que en sentit contrari és el mateix que el shakedown tant del 2006 com del 2007. Es tracta d’una especial amb un asfalt irregular, ideal pel públic ja que disposa de molt bona visibilitat pràcticament en tot el seu recorregut.

Zones de Públic ZP-1
La ZP-1 està situada en la sortida de la especial que arranca en un lleuger descens per a afrontar els primers revolts. A partir d’aquí l’especial entra en una zona molt ràpida i delicada degut al ferm irregular.


Accés: La sortida es troba a 1 km. del nucli urbà de Serra d’Almòs. Es pot accedir a dita localitat des de la N-420. La carretera per la que s’arriba és la TV-3031 passant per Els Guiamets fins a Serra d’Almòs

Serveis: Zona de pàrking molt limitat a la TV-3031 abans d’arribar a Serra d’Almòs.

Atenció!! L’accés a Serra d’Almòs per la TV-3032 passant per Darmós estarà restringit als participants del ral•li.
 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat


Zones de Públic ZP-2
La ZP-2 està situada a l’arribada de l’especial, després de més de 1 km de pujada. La millor zona per al públic és el sector final de la baixada i l’inicial d’aquesta pujada final, on la carretera és molt irregular i hi ha diversos punts d’interès, especialment, el pas d’un pont i una espectacular paella a l’esquerra més endavant.


Accés: L’arribada es troba a 1 km. de Tivissa. Per a accedir a Tivissa, només fa falta seguir la C-44 que ve directament des de la sortida 38 de la AP-7.

Serveis: Àmplia zona de pàrking pels voltants de Tivissa
 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat