SS-1 / SS-3 – Querol – 25,430 kms.

Descripció General:
El tram de Querol es repeteix del 2006 i té tres parts diferenciades. La primera és la pista asfaltada força estreta i amb el ferm irregular que uneix la localitat de Biure de Gaia amb la T-201, on el tram es fa ample i discorre per uns 9 kms. sobre un asfalt irregular i amb molta grava en els marges. En arribar a Esblada, i sobre la carretera C-37 comença l’última part del tram, amb un asfalt nou, passant per Querol i fins arribar a Pont d’Armentera, on acaba amb un sector molt ràpid i tècnic.

Zones de Públic ZP-1
• La ZP-1 es troba just a la sortida del tram, passat el poble de Biure de Gaià. És un sector forá ràpid i amb l’asfalt irregular.Accés: Pista asfaltada des de la població de Les Piles, que després d’uns 3 kms. del poble, va a parar a uns 400 m. de la línea de sortida.

Serveis: Petit pàrking a Les Piles.

Atenció!! La carretera de Biure de Gaià que porta a la sortida estarà prohibida al públic.
 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat


Zones de Públic ZP-2
La ZP-2 és una àmplia zona que contempla dues cruïlles pels voltants de Pontils. El tram deixa la pista asfaltada estreta per a prendre la T-201 més ampla. Existeix la possibilitat de situar-se en una de les dues cruïlles o dins del nucli de Pontils.

 Accés-1: Carretera T-201 que s’agafa a Santa Coloma de Queralt. El tram està situat a uns 6,5 km de la població.

 Accés-2: TV-2011. Aquesta carretera es pot agafar des de la T-220 / B-220 ja sigui venint des de Santa Coloma de Queralt o per la C-37 des d’Igualada.

 Accçes-3: Per la pista asfaltada que va de Vallespinosa a Pontils.

 Serveis:
- Aparcar en las carreteres d’accés i al nucli de Pontils per l’accés 3.
- Zona d’acampada a Pontils.
 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat


Zonas de Público ZP-3

La ZP-3 és la cruïlla d’Esblada, entre la T-201 i la C37. La mateixa cruïlla es un revolt tancat i espectacular i unes grades naturals permeten una bona ubicació en els revolts següents.
Accés: Carretera C-37 que vé d’Igualada

Serveis: Aparcament limitat a la mateixa C-37

Atenció!! Aquest accés es tancarà a 2 kms. de la cruïlla per evitar embussos en el mateix.
 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat


Zonas de Público ZP-4

La ZP-4 és a la població de Querol. El pas pel poble és una zona molt ràpida però té l’avantatge de poder gaudir dels seus serveis.Accés: Des del PK,11 de la TV-2441, en el Coll de la Torreta, hi ha una pista asfaltada d’uns 7 km. que condueix a Querol. Seguir les indicacions a St.Jaume de Montagut fins el km 3,4. i llavors seguir per la pista asfaltada 3,8 kms. més fins a Querol.

Serveis: Aparcament molt limitat a a la pista d’accés en arribar a Querol
 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat


Zonas de Público ZP-5

La ZP-5 és la zona de l’arribada del tram, a 1,5 km. de la població de Pont d’Armentera. En aquesta zona es pot gaudir de diverses enllaçades i corbes llargues, encara que una mica tapades en tractar-se d’una zona boscosa.Accés: S’ha d’arribar a la localitat de Pont d’Armentera, ja sigui per la mateixa C-37 –sortida 10 de la AP-2- o per la TP-2002 provinent de Vila-rodona

Serveis: Aparcament a Pont d’Armentera
 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat