Shakedown

Descripció General:
Es repeteix el mateix Shakedown que el 2006. Es tracta a més de la mateixa carretera que s’utilitzarà en sentit contrari en la segona etapa, una especial amb un asfalt irregular ideal per al públic ja que disposa de molt bona visibilitat en la pràctica totalitat del seu recorregut. En el sentit que ens ocupa, el tram té un rasant, just a la meitat, en el que els millors WRC aixequen el vol.

Zones de Públic ZP-1
La ZP-1 està situada a la sortida de la especial. La millor zona per al públic és el sector final de la baixada, amb la carretera molt irregular i varis punts d’interès, especialment, una espectacular paella a la dreta i la següent baixada fins a un pont.





 

Accés: La sortida es troba a 1 km. de Tivissa. Per a accedir a Tivissa, només fa falta seguir la C-44 que ve directament des de la sortida 38 de la AP-7.

Serveis: Àmplia zona de pàrking pels voltants de Tivissa
 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat



Zones de Públic ZP-2
La ZP-2 està situada a l’arribada de l’especial que arriba a una zona molt ràpida i delicada degut al ferm irregular per a acabar abordant una esquerra llarga i un lleuger ascens final fins a la arribada. A uns 2 kms. de la arribada tenim un rasant que en el sentit en el que es fa el shakedown permet veure volar als cotxes.


 

Accés: L’arribada es troba a 1 km. del casc urbà de Serra d’Almòs. Es pot accedir a dita localitat des de la N-420. La carretera per la que s’ha d’arribar és la TV-3031 passant per Els Guiamets fins a Serra d’Almòs

Serveis: Zona de pàrking molt limitat a la TV-3031 abans d’arribar a Serra d’Almòs.

Atenció!! L’accés a Serra d’Almòs per la TV-3032 per Darmós estarà restringit als participants del ral•li.
 
Valoració: Ubicació     –     Visibilitat     -     Espectacularitat