X Edició Rallycontrol RACC Catalunya-COSTA DAURADA


El Rallycontrol RACC arriba a la desena edició. És el tercer any que se celebra al passeig marítim de Salou i amb la modalitat de cotxes a radiocontrol 1:6 off road o, dit d’una altra manera, cotxes de gran escala tot terreny.

Arribem a aquesta tercera edició amb cotxes off road amb l’orgull d’haver-nos convertit en la cita més important del calendari internacional d’aquesta modalitat, després dels èxits aconseguits en les edicions anteriors d’asfalt, quan vam ser distingits per la federació internacional EFRA, i per tres anys consecutius, com la millor cursa d’automodelisme del món.

Per a aquesta edició especial, comptem amb la presència ja confirmada dels millors pilots del món d’aquesta especialitat i amb la participació dels millors equips de fins a set països diferents: Espanya, França, Holanda, Bèlgica, Alemanya, Gran Bretanya i Luxemburg.

Les màquines que hi participaran són un exponent de la més alta tecnologia que existeix actualment dins de l’automodelisme professional, i podrem observar els equips oficials de totes les marques implicades: les alemanyes Hörman, FG i Harm, la japonesa HPI i la italiana Technokit lluitant contra l’exitosa marca espanyola Contrast (tres vegades campiona d’Espanya), que presentarà per primera vegada en competició el seu esperat i avançat cotxe Contrast Fuego 1:6TT. Amb els seus cotxes d’alta tecnologia, realitzats en ergal i fibra de carboni, i amb més de 6 cavalls de potència, els millors pilots aconsegueixen salts de fins a cinc metres i velocitats superiors als 100 km/h. Ofereixen així, un gran espectacle de curses, lluites cos a cos i impactants col•lisions sense conseqüències.

Aquest gran espectacle esportiu es podrà seguir de molt a prop, perquè la pista del Rallycontrol permet que l’espectador observi tot el traçat sense perdre’s cap de les accions de la cursa.

El Rallycontrol se celebrarà sobre una pista de 250 metres de longitud amb una superfície de gespa artificial que inclourà quatre grans salts, guals i nombroses irregularitats. Els pilots conduiran les seves màquines des del podi de pilotatge, una plataforma que és a tres metres d’altura des d’on es veu tota la pista; però, sens dubte, una de les zones que desperta un interès més gran és l’àrea de boxes, on els espectadors podran observar la feina tècnica dels mecànics sobre aquestes potents màquines amb una tecnologia que és més a prop de la d’un Fórmula 1 que de la d’un cotxe real.

La competició té una durada de quatre dies, amb entrenaments el dijous 4 d’octubre, i mànegues classificatòries el divendres 5, dia en què viurem una espectacular primera final nocturna. El dissabte dia 6, serà el moment de les subfinals, fins que arribi la gran final de 30 minuts amb els deu millors equips, que se celebrarà el diumenge 7 d’octubre al migdia.

La gran espectacularitat de l’automodelisme d’alt nivell torna al passeig marítim de Salou els dies 4, 5, 6 i 7 d’octubre, i acompanya el RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA. Si t’agraden els cotxes, les curses cos a cos, els salts i els derrapatges inacabables, el teu lloc és al Rallycontrol del passeig marítim de Salou.

Per a més informació
rallycontrol@contrast-racing.com