11/07/2007
El RallyRACC 2007 obre el període d’inscripció


Sébastien Loeb (Citroën) RallyRACC 06 

Dilluns vinent, 16 de juliol, quedarà obert el període d’inscripció per participar en el 43 RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, la ronda espanyola del WRC que tindrà lloc del 4 al 7 d’octubre de 2007. Aquest període d’inscripció finalitzarà el dijous 30 d’agost, just cinc setmanes abans d’iniciar-se la prova, termini en el que està previst que la FIA aprovi la llista definitiva d’inscrits i aquesta surti publicada en www.rallyracc.com puntualment a les 12 hores de divendres, 14 de setembre.

Encara que només sembli un pur tràmit, en realitat l’obertura del període de les inscripcions és el punt oficial de partida del RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, la prova espanyola del mundial de l’especialitat que una edició més inicia el seu compte enrere sota l’experta batuta del RACC. L’organització ha treballat a fons per facilitar la participació a la prova del màxim número possible de pilots espanyols, rebaixant lleugerament el preu de la inscripció respecte el 2006 per als pilots forans (3.250 €) i reduint a la meitat aquest muntant per als pilots “de casa” (1.625 €). El butlletí per inscriure’s pot obtenir-se entrant en el web oficial del ral·li o solicitándolo a l’Àrea Esportiva del RACC: telèfon 93 495 50 34, telefax 93 448 23 38 i correu electrònic rallyracc@racc.es.

12a prova (de 16) del mundial WRC i penúltima del mundial Júnior i del Festa Sporting Trophy, es preveu una alta participació entre la que han de figurar els espanyols Dani Sordo (Citroën), Xevi Pons (Subaru) i el júnior Manuel Rueda (Renault). A manera d’anècdota cal destacar que, a finals de maig i per tant abans d’obrir-se les inscripcions, es va rebre la primera sol·licitud, la del britànic Tim Jones (Ford Ka).


Volver