11/10/2007
El 43 movistar RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España, entre els millors del WRC


43 RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA. Podi 

El Rally de España 2007 ja és història. La complexa infrastructura organitzativa del 43 movistar RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA ha estat desmuntada i a tota la zona, tant a Salou com a PortAventura com en la totalitat del recorregut per on circulava la cursa, el món dels ral·lis ha deixat pas novament a l'esdevenir del turisme nacional i internacional, i que la vida i el dia a dia dels habitants de la zona i comarques adjacents torni a la normalitat.

RACC Motor Sport vol donar les gràcies a totes les institucions, empreses i persones que amb el seu suport han permès que el Director de Cursa del 43 RallyRACC i de l'Àrea Esportiva del RACC, Aman Barfull, pugui pronunciar aquestes paraules a manera de balanç final:

“Tanquem la 43 edició amb la convicció que hem organitzat i viscut el millor RallyRACC dels últims anys. Sense les gairebé 3.000 persones que han treballat en el complex entramat organitzatiu d'aquesta prova del WRC 2007 no podríem gaudir ara de les opinions tan positives de la majoria d'equips, pilots i de la pròpia FIA. Per a tots ells, la nostra cursa ha estat també una de les millors dels últims temps, la qual cosa ens ha d'omplir de satisfacció per haver aportat amb l'esforç col·lectiu i individual, però també amb la col·laboració d'empreses, ajuntaments i institucions de tota mena, un esdeveniment esportiu de primera magnitud i abast mundial. Gràcies i enhorabona a tots”.

43 movistar RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España
Salou-PortAventura, del 5 al 7 d'octubre de 2007

12a prova puntuable (de 16) pel 2007 FIA World Rally Championship
6a prova puntuable (de 7) pel 2007 FIA Júnior Rally Championship

Guanyador WRC: Sébastien Loeb/Daniel Elena (Citroën C4 WRC/Citroën Total WRT)
Guanyador Júnior: Per-Gunnar Andersson/Jonas Andersson (Suzuki Swift S1600/Suzuki Sport Europe)

Patrocinador Principal: movistar
Co-patrocinador: Würth
Patrocinadors Institucionals: Salou, Costa Daurada, Cambra de Comerç de Tarragona
Patrocinadors Oficials: PortAventura, Freixenet, Telefónica
Proveïdors Oficials: Seat, Geoestel, Sport, Europcar, Gestetner
Organitzador: RACC Automòbil Club (Àrea de Motor Sport)

Tornar