10/10/2007
Un any més, la Costa Daurada marc idoni per a la prova espanyola del WRC


43 RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España 

Amb la d'aquest any ja són tres les temporades que el marc de la Costa Daurada porta acollint íntegrament el RallyRACC, la prova espanyola del WRC. Aquest tram tarragoní de costa no només és un enclavament turístic de primera magnitud, sinó que a més compta amb una sèrie de comarques, costaneres i interiors, amb excel·lents carreteres que configuren una zona idònia per la disputa d'una prova del Campionat del Món de Ral·lis. Salou i PortAventura, amb la seva ubicació i estructura, respectivament, posen la cirereta a tot aquest entramat i ofereixen una espectacular acollida molt apreciada per equips i pilots.

L'important enclavament turístic i de serveis que ofereixen la vila de Salou i el parc temàtic PortAventura, al cor de la Costa Daurada, són l'autèntic centre neuràlgic de l'actual RallyRACC. PortAventura es bolca amb l'organització RACC Motor Sport per oferir el millor servei a pilots i organització, amb una ubicació àmplia i espectacular del parc d'assistència però també de l'oficina de Cursa, Village, Zona Comercial i sala de Premsa, a més de possibilitar l'allotjament de tot aquell que ho necessiti.

Salou, per la seva part, aporta tota la bellesa del seu passeig marítim i la facilitat d'accessos al mateix, així com la seva extraordinària oferta hotelera per acollir a participants i seguidors. Aquesta capital de la Costa Daurada transforma tota la seva franja marítima de vianants amb motiu del ral·li, convertint-se en zona obligada de pas pels milers d'aficionats, sent un autèntic enrenou el que es viu durant la setmana de cursa, amb els cotxes del mundial de ral·lis com a colofó, que efectuen la sortida, arribada i repartiment de premis en ple Passeig Jaume I.

“Aconseguir un escenari global com el que tenim a la Costa Daurada no està a l'abast de qualsevol prova del WRC. Actualment no existeix una infraestructura similar en cap altre ral·li del mundial, per la qual cosa la nostra cursa és molt difícil de superar i fins i tot d'igualar en aquest aspecte”, ha comentat Aman Barfull, director de Cursa i de l 'Àrea Esportiva del RACC: “Salou és un enclavament de gran bellesa que tots valorem i PortAventura aporta el que cap altra zona pot donar: espai, comoditat, servei i voluntat d’oferir-lo. Tot això, i l'esforç de les prop de 3.000 persones que han treballat en el RallyRACC 2007, ha permès que hàgim pogut celebrar el millor ral·li dels últims anys”.


Volver