28/09/2007
Colin McRae en el record. Homenatge de RACC Motor Sport al dues vegades guanyador del Catalunya


Colin McRae 

La desaparició de Colin McRae el passat 15 de setembre en accident d'helicòpter ha estat un cop dur pel WRC. Persona molt apreciada per tot el col·lectiu i pilot ràpid de conducció espectacular i agressiva, aquest Campió del Món va marcar també la seva empremta en el Ral·li Catalunya, prova que, en les seves nou participacions (1995-2003), va guanyar dues vegades (1995 i 2000) i va acabar segon una tercera (1994). RACC Motor Sport vol rendir tribut a aquest esportista excepcional celebrant un senzill acte públic en honor seu, en el qual es rememorarà la figura de Colin McRae a través de la projecció de diverses instantànies de la seva vida esportiva, comptant a més amb la participació de diversos convidats, amics de Colin. Aquest acte, que comptarà amb la presència dels pilots del WRC que rendiran homenatge al Campió desaparegut, se celebrarà al podi de sortida, situat al passeig Marítim de Salou, a les 19.30 hores de dijous, 4 d'octubre, 15 minuts abans que s'efectuï la sortida protocol·lària del 43 RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España. D'igual manera al vestíbul de l'oficina de cursa, situada a l'Hotel PortAventura, hi haurà exposat un record fotogràfic del pas de Colin McRae per la cursa catalana.

ONA FM, la ràdio del RallyRACC

Una interessant novetat en el 43 RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España serà el seguiment que del mateix podran fer tots els aficionats a través de la ràdio oficial de la cursa, ONA FM, emissora pertanyent a la Cadena SER. A la zona del ral·li la informació es podrà escoltar mitjançant les freqüències de ONA FM al 97.1 (àrea de Salou-Tarragona) i 104.0 (àrea del Penedès). D'igual manera, el mateix programa podrà sentir-se a les emissores de la Cadena SER, Ràdio Reus (1026 OM), SER-Tarragona (97.7 FM) i Ràdio Móra d'Ebre (87.6 FM). La cobertura serà en directe en el moment de la disputa dels trams amb resums informatius en els butlletins horaris. A nivell autonòmic i estatal, la Cadena SER efectuarà també una àmplia difusió dels detalls de la cursa. Els periodistes responsables de tot el desplegament informatiu seran Sike Rodríguez i Carles Cortés, juntament amb un ampli equip de professionals, i comptaran amb dos estudis, un d'ells pròxim al podi de sortida i un altre al Service Park de PortAventura.

La Zona Comercial, un escenari ple d'activitats

Un any més, el parc temàtic PortAventura serà el centre neuràlgic del RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España, l'epicentre de la cursa que, a més de concentrar tots els serveis de la mateixa, permetrà als aficionats gaudir de l'ambient que envolta una prova del Campionat del Món de l'especialitat, sent el RallyRACC Village i la zona comercial els seus elements principals. Sens dubte, un espai únic de 14.000 m2 de superfície proveït de zones reservades per a convidats d'empreses i patrocinadors, amb capacitat per albergar activitats promocionals i de relacions públiques, tot això completat amb una refinada oferta gastronòmica i amb vistes al parc de treball. Així mateix, el Village VIP serà un espai exclusiu proveït de llotges, pantalles amb imatges, classificacions on-line del ral·li i una terrassa-bar privada.

A la Zona d'Estands, les empreses i patrocinadors donaran a conèixer els seus productes al públic, mentre que l'Àrea Comercial es destinarà a les accions lúdiques d'animació, entreteniment, simuladors i restauració en general. De la mateixa manera, dues pantalles gegants amb imatges de la cursa (una a la zona Garden del Village i una altra a l'Àrea Comercial) informaran del desenvolupament de la mateixa.

L'activitat tindrà la seva continuació al passeig Marítim de Salou. En aquest bell marc estarà ubicat el podi de sortida i arribada i serà el lloc elegit per a la celebració d'activitats clàssiques dins del programa de la prova catalana, com són el 10è Rallycontrol RACC Catalunya-COSTA DAURADA i el 15è Rallyslot Ninco Catalunya-COSTA DAURADA.


Volver