19/09/2007
Garden i Zona Comercial, el cor del Service Park


Service Park Ral·li Catalunya 

Una manifestació esportiva de la dimensió mundial del RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA necessita d'una infraestructura paral·lela que pugui donar servei a les mútiples activitats de promoció i relacions públiques que tenen lloc al seu entorn. Amb aquest motiu, un any més RACC Motor Sport crearà en ple cor del Service Park de PortAventura el RallyRACC-Village, un espai de més de 14.000 m2 de superfície que es convertirà en el veritable punt neuràlgic de la cursa i en el que l'aficionat al món dels ral·lis serà el gran protagonista.

Envoltat de les instal·lacions dels equips d'assistència, la Zona Comercial (o Trade Àrea), comptarà amb multitud d'estands on empreses i patrocinadors donaran a conèixer els seus productes, i on la potenciació de les diverses activitats lúdiques i d'animació la convertiran en un punt de trobada viu, tant de dia com de nit. En un extrem elevat d'aquesta àrea, just enfront de les assistències dels equips oficials i per tant amb excel·lents vistes sobre la zona de treball, 4.000 m2 acolliran un espai innovador denominat Garden, al qual s'accedirà amb acreditació i en el que convidats d'empreses i patrocinadors rebran la millor hospitalitat, abonada per una refinada oferta grastronómica.

Tota aquesta activitat, unida a la que se celebrarà al mateix temps al passeig Marítim de Salou, on es donaran tant la sortida com l'arribada a la prova, i en el que se celebraran activitats multitudinàries com la X edició del Rallycontrol RACC Catalunya-COSTA DAURADA i el 15 Rallyslot Ninco Catalunya-COSTA DAURADA, mantindran durant els quatre dies de cursa una oferta variada per a tots els públics.

El RACC assaja un sistema de cronometratge propi

RACC Motor Sport instal·larà en els cotxes 0 i doble 0 una infraestructura tecnològica pròpia per establir la presa de temps en els trams, un assaig que podria passar a ser efectiu en pròximes edicions. Aquest sistema, que compleix els estàndards de la FIA, contempla el sistema de seguiment de seguretat (Safety Tracking System) que permet el control permanent de cada vehicle que ho incorpora. Creat pel RACC amb el concurs del seu proveïdor, SIT, el sistema posseeix alarmes que s'accionen quan un vehicle s'atura o s'allunya de les seves coordenades GPS. A més, incorpora un sistema de comunicació amb veu perquè el pilot o el copilot (en aquest cas dels cotxes de l'organització) i Direcció de Cursa puguin comunicar-se directament si cal.

El RACC provarà a més un nou sistema de banderes grogues amb avisador destinat a informar a tots els vehicles afectats per un problema dins d'un tram i que estarà inclòs en aquest sistema de Tracking. Aquesta inquietud innovadora situa a RACC Motor Sport en una posició de clar lideratge tecnològic, principalment quan s'estableixin les pautes per al cronometratge del WRC en el futur. A més, i com en anteriors edicions, RACC Motor Sport seguirà doblant l'actual cronometratge oficial ofert per ISC-T.

Vol xàrter directe Reus-Ajaccio

Per facilitar els trasllats dels pilots que prenen part en el RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA i que també ho faran en el Tour de Corse-Ral·li de France, tretzena prova del mundial que se celebrarà a la setmana següent, RACC-Travel ha organitzat un vol xàrter que partirà a primera hora de dilluns, 8 d'octubre, des de l'aeroport de Reus amb destí a l'aeroport internacional Campo dell'Oro d'Ajaccio.


Volver