28/04/2007
Rally Catalunya, una cita ideal per als pilots espanyols


Manuel Rueda (Renault). Ral·li Portugal 
Del 4 al 7 d’octubre de 2007 tindrà lloc la 43 edició del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada. Per incentivar la participació i presència de pilots privats amb llicència espanyola en aquesta 12a prova puntuable per al mundial de l’especialitat, RACC Motor Sport manté la línia de les dues últimes edicions d’aplicar als pilots nacionals un 50% de descompte en el preu global de la inscripció.
 
Malgrat que cada any els organitzadors solen augmentar lleugerament l’import de la inscripció, el 2007 el RallyRACC no només no l’augmentarà per als pilots espanyols, sinó que fins i tot rebaixarà lleugerament el preu global de la mateixa, cosa que, com és lògic, ha d’incentivar la participació local. Aquest import és de 1.625 €. Per als pilots privats forans el cost és de 3.250 €.
 
De la mateixa manera, i com és habitual a tots els ral·lis del mundial, l’organitzador del RallyRACC permetrà la inscripció delimitada únicament als reconeixements oficials per als pilots de qualsevol nacionalitat que desitgin prendre notes amb vista a futures participacions, amb un import de 1.000 €. Encara que les inscripcions encara no s’han obert, es preveu que sigui Daniel Sordo, pilot oficial de l’equip Citroën Total WRT i del RACC, qui encapçali la representació nacional. Sordo, sens dubte, intentarà repetir la brillant actuació que el 2006 li va permetre acabar en segona posició.

Tornar