27/04/2007
El 43 RallyRACC Catalunya-Costa Daurada 2007, a l’octubre


Parc d&39;assistència a Port Aventura. RallyRACC 2006 
El replantejament del calendari 2007 va portar com a conseqüència el retorn a la tradicional data tardorenca del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada, la 43 edició del qual tindrà lloc entre els dies 4 i 7 d’octubre de 2007 i el seu epicentre serà, una vegada més, la zona de Salou i la Costa Daurada tarragonina.
 
La que serà la dotzena prova puntuable per al mundial de l’especialitat i cinquè ral·li sobre asfalt de la campanya 2007 serà, a més, puntuable per a la categoria Júnior WRC (6a i penúltima cita puntuable), així com per a l’únic certamen monomarca del mundial, el Ford Fiesta Sporting Trophy (6a i penúltima).
 
L’important enclavament turístic format per Salou i el parc temàtic PortAventura, ubicats a la Costa Daurada de Tarragona, albergaran per tercer any consecutiu la base d’operacions del RallyRACC. Les modernes i àmplies instal·lacions de PortAventura tornen a convertir-se en el centre neuràlgic d’aquesta cita en acollir la Zona d’Assistència, el RallyRACC Village, l’Oficina de Cursa i la Sala de Premsa, mentre que al passeig Marítim de Salou estarà instal·lat el podi de sortida i d’arribada de la prova, i serà el lloc on s’efectuarà el lliurament de trofeus. El ral·li comptarà amb un recor-regut en el qual no faltaran les novetats i, per la seva ubicació al calendari, pot convertir-se en una cita clau per a la consolidació de favorits.

Tornar